• تاریخ انتشار : 1401/06/13 - 17:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 281
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت دانشگاه، نشست سازمانی تحلیل ساختاری آسیب‌های اجتماعی استان تهران با هدف هم افزایی علمی و سازمانی دستگاه‌های دولتی در استان تهران به منظور آسیب شناسی معضل خودکشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 13 شهریور 1401 نشست سازمانی تحلیل ساختاری آسیب‌های اجتماعی استان تهران در راستای اجرای طرح تقسیم کار ملی، در سالن غدیر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
این نشست با سخنان دکتر علیرضا اولیائی‌منش معاون بهداشت دانشگاه آغاز شد. ایشان ضمن تاکید بر رویکرد پیشگیرانه، مقابله با آسیب‌های اجتماعی را به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاه‌های دولتی برشمرد. معاون بهداشت دانشگاه گفت: «در بسیاری از کشورهای فقیر جهان، خودکشی به عنوان یک بحران مطرح نیست. مردم این کشورها آموخته‌اند که چگونه با مشکلات کنار بیایند و روحیه شاد خود را حفظ کنند». ایشان اظهار داشتند: «نباید از نقش رسانه‌ها در جهت بخشیدن به نگرش مردم غافل شد. رسانه‌ها  گاه ناخواسته با سیاه نمایی سبب تضعیف روحیه مخاطبان و ترویج آسیب‌های اجتماعی می شوند». دکتر اولیائی‌منش ابراز امیدواری کرد تا با هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های دولتی از رشد و گسترش آسیب‌های اجتماعی به ویژه خودکشی جلوگیری کرد.
در ادامه دکتر عباس مزینانی، مشاور معاون بهداشت و مدیر گروه سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی، درباره آسیب‌های اجتماعی کلان شهر تهران و اقداماتی که تا کنون در این راستا صورت پذیرفته سخنانی را بیان کرد. ایشان ضمن اشاره به نتایج حاصل از  پیمایش  ملی سلامت روان و تاکید بر اهمیت بنیادین روز جهانی پیشگیری از خودکشی و سیاست‌های بهداشتی و پیشگیرانه مترتب بر آن، بر ضرورت ممانعت از وقوع آسیب‌های اجتماعی و  رشد و گسترش آن‌ها تاکید کرد. دکتر مزینانی از طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از قابلیت‌های مهم کشور برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و حضور و نقش تاثیرگذار کارشناسان سلامت روان در مراکز خدمات جامع سلامت و سامان در این زمینه یاد کرد.
در ادامه نمایندگان دستگاه‌های دولتی ذیربط از جمله بهزیستی، پزشکی قانونی، آموزش و پرورش، وزارت علوم، دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، نماینده بیمارستان لقمان، نماینده بیمارستان بهارلو و... به بحث و تبادل نظر پیرامون آسیب‌های اجتماعی استان تهران با تاکید بر خودکشی پرداختند.
در بخش پایانی این گردهمایی نیز تهدیدها، فرصت‌ها، چالش‌ها، نقاط ضعف و قوت برنامه‌های جاری و آینده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 217494
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزاری نشست روز جهانی پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه