• تاریخ انتشار : 1404/12/26 - 10:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت تداوم ارائه خدمات به بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون در دوره جنگ

به همت مراقبین سلامت، بهورزان، پزشکان، واحد غیرواگیر ستاد شبکه‌ها و مدیریت گروه بیماری‌های غیرواگیر در معاونت بهداشت، ارائه خدمات غیرواگیر در هفته سوم جنگ در مراکز تابعه دانشگاه، انجام شد.

ضرورت تداوم ارائه خدمات به بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون در دوره جنگ

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت مراقبین سلامت، بهورزان، پزشکان، واحد غیرواگیر ستاد شبکه‌ها و مدیریت گروه بیماری‌های غیرواگیر در معاونت بهداشت، ارائه خدمات غیرواگیر در هفته سوم جنگ در مراکز تابعه دانشگاه، انجام شد.

از شروع جنگ و در پی تجاوز رژیم آمریکایی و صهیونیستی به کشور عزیزمان، ارائه خدمات مرتبط به بیماری‌های غیرواگیر از جمله برنامه پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی از طریق خطرسنجی و مراقبت ادغام یافته دیابت و فشارخون و چربی‌خون، همچنین مراقبت از بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون بالا متوقف نشده و با همت مراقبین سلامت، بهورزان و پزشکان این خدمات بی‌وقفه در حال اجرا است. تا پایان روز دوشنبه 25 اسفند 1404 بیش از 25 درصد مراجعین بالای 30 سال خدمات مرتبط با غیرواگیر را دریافت کرده‌اند.از جمله به 3006 نفر از مراجعین بالای 30 سال خدمت خطرسنجی ارائه شد، تعداد 1746 بیمار مبتلا به دیابت توسط مراقبین سلامت و 490 بیمار دیابتی توسط پزشک مراقبت شده‌اند. همچنین 2650 بیمار مبتلا به فشارخون بالا توسط مراقبین سلامت خدمات مراقبتی دریافت کرده‌اند و 522 بیمار توسط پزشک ویزیت شده‌اند.

همچنین محتوای آموزشی در شرایط بحران ویژه بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون بالا در کانال سفیران سلامت به‌منظور اطلاع‌رسانی عموم مردم، بارگزاری شد.

  • کد خبر : 318086
بهنام  پویا
تهیه کننده:

بهنام پویا

تصاویر

ضرورت تداوم ارائه خدمات به بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون در دوره جنگ

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه