برگزاری وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری
مباحث وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری توسط دکتر پورآرام، استاد عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ارائه داده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، مباحث وبینار امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری توسط دکتر حامد پورآرام، استاد عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی روز چهارشنبه 25 مرداد 1402 ارائه داده شد که به شرح ذیل است:
. ضرورت توجه به امنیت غذا و تغذیه
• نگاهی به آمارهای موجود
• مفاهیم امنیت غذا و تغذیه در گذر زمان
• تفاوت امنیت غذا و امنیت تغذیه
• عوامل تاثیر گذار بر امنیت غذا و تغذیه
• روشهای اندازه گیری امنیت غذا و تغذیه
• مفاهیم هرمهای غذایی و سیر تکاملی آن
• شیوه های محاسبه فقر
• هزینه داشتن یک سبد غذایی مطلوب
• نظام غذا
• چگونگی حمایت از اقشار آسیبپذیر و تابآوری
مطالب مطرح شده در این وبینار را به صورت فایل PDF و ویدئو کلیپ از طریق لینکهای ذیل دریافت کنید.
دکتر حامد پور آرام امنیت غذا و تغذیه و تاب آوری 25 مرداد1402.pdf
ارسال نظر