مراسم اختتامیه جشنواره غذای سالم گروه تغذیه سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی
مراسم اختتامیه جشنواره غذای سالم با حضور مدیران گروه تغذیه سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی با میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، مراسم اختتامیه جشنواره غذای سالم با حضور مدیران گروه تغذیه سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی با میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد و از نفرات برتر جشنواره تقدیر و تشکر و جوایزی اهدا شد.
در پایان از کتابچه مجازی غذاهای سالم در کرونا که با مشارکت شرکتکنندگان تدوینشده بود رونمایی شد.
ارسال نظر