• تاریخ انتشار : 1399/07/16 - 16:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 747
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به مناسبت 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ

تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است.

به مناسبت 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ

تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است؛ سال‌هاست که تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می باشد،این ویژگی، به علت مواد مغذی استثنایی تخم مرغ است:

 

تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا( حاوی5/5 گرم پروتئین یا 1/11 درصد ارزش روزانه DV%  پروتئین مورد نیاز روزانه) و نیز حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری و مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری می باشد.

 کولین تخم مرغ صرف نظر از تأثیر قابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه، برروی  سلامت قلب و عروق نیز موثر است.

 از آنجا که تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه ب بویژه B12 نیز هست، اهمیت عمده ای در روند تبدیل هموسیستئین به مولکول های بی خطر دارد.

 لوتئین و زاگزانتین زرده تخم مرغ با حداکثر تأثیرگذاری در مقایسه با سایر غذاهای حاوی این مواد یا مکمل ها، از استحاله و دژنراسیون لایه ماکولای شبکیه و نابینائی ناشی از آن در سالخوردگی جلوگیری می کند.

علیرغم تمامی این شگفتیها اما متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول است، کاهش یافته ،بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می گرداند، بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارائه می کند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 162366
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه