72 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/taghzieyh
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران >> add class head-section__filter --> اخبار مشاهده همه 1403/11/16 برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در دوران سالمندی در معاونت بهداشت 1403/09/20 برگزاری کارگاه...
https://health.tums.ac.ir/news/برگزاری-وبینار-آموزشی-تغذیه-در-دوران-سالمندی-در-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار آموزشی تغذیه در دوران سالمندی را برای گروه هدف پزشکان عمومی و کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/برگزاری-کارگاه-آموزشی-نقش-نان-و-غلات-در-سلامت-و-نان-کامل-و-پیشگیری-از-بیماریهای-غیرواگیر-در-معاونت-بهداشت-
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیربرگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی دو روزه با...
https://health.tums.ac.ir/news2/کمیته-بین-بخشی-برنامه-حمایت-تغذیه-ای-کودکان-مبتلا-به-سوءتغذیه-و-نیازمند
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت کمیته بین بخشی برنامه حمایت تغذیهای کودکان مبتلا به سوء تغذیه نیازمند برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت کمیته بین بخشی برنامه حمایت...
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/-روغنها-و-چربیهای-خوراکی
بهبود تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> روغنها و چربیهای خوراکی روغنهای خوراکی و چربی سومین عنصر مهم غذای انسانی بعد از قندها و پروتئین هستند و در سبد غذایی خانواده ها جزء کالاهای...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/ویژگیهای-نان-سالم-
بهبود تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> ویژگیهای نان سالم سالم ترین نان یعنی نانی که با مصرف آن دیگر نگرانی از تشدید و یا ایجاد مشکلات سلامتی از جمله اضافه وزن و یا مشکلات معده و.....
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/برگزاری-جلسه-تدوین-نقشه-جغرافیایی-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسهای با هدف تدوین نقشه جغرافیایی استان تهران در معاونت بهداشت برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم...
https://health.tums.ac.ir/news/جشنواره-آشهای-سنتی-ایرانی-به-مناسبت-هفته-ملی-سلامت-بانوان-ایران-و-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامعه، جشنواره آشهای سنتی ایرانی را با حضور معاون بهداشت، معاون فنی، مدیران و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار کردند. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا، گروه...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی/وبینار-آموزشی-در-خصوص-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی در خصوص روز جهانی غذا برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی در...
https://health.tums.ac.ir/آخرین-اخبار-مدیریتها/به-روز-رسانی-چک-لیستهای-نظارتی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-از-مراقبین-سلامت
بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت به روز رسانی چک لیستهای نظارتی گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در خصوص به روز رسانی چک لیستهای نظارتی از مراقبین سلامت، جلسهای با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود