68 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/news/-روغنها-و-چربیهای-خوراکی
بهبود تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> روغنها و چربیهای خوراکی روغنهای خوراکی و چربی سومین عنصر مهم غذای انسانی بعد از قندها و پروتئین هستند و در سبد غذایی خانواده ها جزء کالاهای...
https://health.tums.ac.ir/news/ویژگیهای-نان-سالم-
ویژگیهای نان سالم ویژگیهای نان سالم --> کد خبر : 284587 تاریخ انتشار : 1403/08/30 - 14:22 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-جلسه-تدوین-نقشه-جغرافیایی-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسهای با هدف تدوین نقشه جغرافیایی استان تهران در معاونت بهداشت برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار/جشنواره-آشهای-سنتی-ایرانی-به-مناسبت-هفته-ملی-سلامت-بانوان-ایران-و-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامعه، جشنواره آشهای سنتی ایرانی را با حضور معاون بهداشت، معاون فنی، مدیران و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار کردند. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا، گروه...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار/وبینار-آموزشی-در-خصوص-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی در خصوص روز جهانی غذا برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی در...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-مدیریت-گسترش-شبکه-و-ارتقاء-بهداشت/به-روز-رسانی-چک-لیستهای-نظارتی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-از-مراقبین-سلامت
بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت به روز رسانی چک لیستهای نظارتی گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در خصوص به روز رسانی چک لیستهای نظارتی از مراقبین سلامت، جلسهای با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و...
https://health.tums.ac.ir/news1/برگزاری-اولین-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-ناشی-از-کمبود-ید-سال-1403-در-معاونت-بهداشت-
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 را برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز یکشنبه 8...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-رویدادها-و-اطلاعیهها/اصول-تغذیه-صحیح-در-کودکان-و-نوجوانان-دارای-اضافه-وزن-و-چاقی
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت مطالب ارائه شده در وبینار اصول تغذیه صحیح در کودکان و نوجوانان دارای اضافه وزن و چاقی را به شرح ذیل منتشر کرد. /uploads/32/2024/Jul/23/3837957771.pdf /uploads/32/2024/Jul/23/5318236588 (1).pdf ...
https://health.tums.ac.ir/ستاد-خبری-حراست-دانشگاه-تهران/برگزاری-جلسه-به-روز-رسانی-شاخصهای-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-معاونت-بهداشت
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برگزاری جلسه به روز رسانی شاخصهای گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، جلسه به روز رسانی شاخصها را برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار/جلسه-هماهنگی-و-تبادل-نظر-کارشناسان-تغذیه-ستاد-معاونت-بهداشت-و-کارشناسان-تغذیه-ستاد-شبکههای-تابعه
بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی و تبادل نظر را با کارشناسان تغذیه تغذیه ستاد شبکههای اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت،...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود