2 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/ویژگیهای-نان-سالم-
سبوس باشد به مراتب اثرات مثبت آن بر سلامتی خیلی بیشتر از نانهای فاقد سبوس است. نانهای فاقد سبوس ارزش غذایی کم دارند و میتوانند چاق کننده باشند. همچنین اثرات نامطلوبی همچون کاهش املاح بدن و عناصری مانند کلسیم، منیزیم، روی، آهن در پی دارد...
https://health.tums.ac.ir/notifications/آنچه-در-خصوص-سبوس-نان-باید-بدانیم-
سبوس نان باید بدانیم آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم مصرف نان، آرد، و برنج سبوسدار میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای انسان را برطرف کند. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از پوستهٔ گندم، جو یا برنج که...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود