2 مورد یافت شد

ویژگی‌های نان سالم

https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/ویژگی‌های-نان-سالم-

سبوس باشد به مراتب اثرات مثبت آن بر سلامتی خیلی بیشتر از نان‌های فاقد سبوس است. نان‌های فاقد سبوس ارزش غذایی کم دارند و می‌توانند چاق کننده باشند. همچنین اثرات نامطلوبی همچون کاهش املاح بدن و عناصری مانند کلسیم، منیزیم، روی، آهن در پی دارد...

آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم

https://health.tums.ac.ir/notifications/آنچه-در-خصوص-سبوس-نان-باید-بدانیم-

سبوس نان باید بدانیم آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم مصرف نان، آرد، و برنج سبوس‌دار می‌تواند بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای انسان را برطرف کند. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از پوستهٔ گندم، جو یا برنج که...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه