7 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/news1/برگزاری-کارگاه-توانمندسازی-با-موضوع-اصول-تغذیه-صحیح-در-وزنگیری-نامناسب-مادران-باردار-در-معاونت-بهداشت
میترا ذبیحی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، ضمن خوشآمدگویی به شرکتکنندگان، به معرفی اهداف و برنامههای کارگاه پرداخت. سپس دکتر مهرزاد ناصری، معاون فنی معاونت بهداشت، با تاکید بر اهمیت تغذیه در دوران بارداری، نقش کلیدی آن را در...
https://health.tums.ac.ir/news1/برگزاری کارگاه تخصصی مشاوره تغذیه و کنترل وزن در کودکان و نوجوانان در معاونت بهداشت
میترا ذبیحی، رئیس گروه تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن خیر مقدم به شرکتکنندگان، به معرفی اهداف، برنامهها و فعالیتهای کارگاه پرداخت و بر اهمیت نقش کارشناسان تغذیه در ارتقای سلامت نسل آینده تاکید کرد. سپس دکتر...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-وبیناری-تخصصی-با-موضوع-«اصول-تغذیه-صحیح-در-چاقی-کودکان-و-نوجوانان»
اصول تغذیه صحیح در چاقی کودکان و نوجوانان اصول تغذیه صحیح در چاقی کودکان و نوجوانان برگزاری وبیناری تخصصی با موضوع «اصول تغذیه صحیح در چاقی کودکان و نوجوانان» گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار تخصصی «اصول تغذیه صحیح در...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/بررسی-چالشهای-تغذیهای--و-شناسایی-چالشهای-موجود-در-نشست-تخصصی-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
بررسی چالشهای تغذیهای و شناسایی چالشهای موجود در نشست تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی چالشهای تغذیهای و شناسایی چالشهای موجود در نشست تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست تخصصی تحلیل شاخصهای تغذیهای با حضور...
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/برگزاری-نخستین-جلسه-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-کمبود-ید-در-معاونت-بهداشت
برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت اختلالات کمبود ید IDD برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران،...
https://health.tums.ac.ir/news1/برگزاری-جلسه-تدوین-نقشه-جغرافیایی-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
میترا ذبیحی رئیس گروه، کارشناس مسئول و کارشناسان تغذیه استان تهران با هدف بررسی و تحلیل اطلاعات جغرافیایی استان تهران و تهیه نقشهای جامع و کاربردی برگزار شد. گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید. گروه خبری : گروه های...
https://health.tums.ac.ir/news1/جشنواره-آشهای-سنتی-ایرانی-به-مناسبت-هفته-ملی-سلامت-بانوان-ایران-و-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت/281663
میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت نیز در مطالب خود عنوان کرد که؛ انواع آش، با توجه به مواد اولیه به کار برده شده در آن، یک غذای کامل محسوب میشوند و بهتر است در سفره غذایی خانوادهها گنجانده شوند. وی همچنین به نکات مهمی در طبخ آش...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود