4 مورد یافت شد

بررسی چالش‌های تغذیه‌ای و شناسایی چالش‌های موجود در نشست تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://health.tums.ac.ir/کتب-/بررسی-چالش‌های-تغذیه‌ای--و-شناسایی-چالش‌های-موجود-در-نشست-تخصصی-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

بررسی چالش‌های تغذیه‌ای و شناسایی چالش‌های موجود در نشست تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بررسی چالش‌های تغذیه‌ای و شناسایی چالش‌های موجود در نشست تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست تخصصی تحلیل شاخص‌های تغذیه‌ای با حضور...

برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/برگزاری-نخستین-جلسه-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-کمبود-ید-در-معاونت-بهداشت

برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت اختلالات کمبود ید IDD برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران،...

برگزاری جلسه تدوین نقشه جغرافیایی استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://health.tums.ac.ir/آخرین-اخبار-مدیریت‌ها/برگزاری-جلسه-تدوین-نقشه-جغرافیایی-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

میترا ذبیحی رئیس گروه، کارشناس مسئول و کارشناسان تغذیه استان تهران با هدف بررسی و تحلیل اطلاعات جغرافیایی استان تهران و تهیه نقشه‌ای جامع و کاربردی برگزار شد. گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید. گروه خبری : گروه های...

جشنواره آش‌های سنتی ایرانی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/news1/جشنواره-آش‌های-سنتی-ایرانی-به-مناسبت-هفته-ملی-سلامت-بانوان-ایران-و-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت/281663

میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت نیز در مطالب خود عنوان کرد که؛ انواع آش، با توجه به مواد اولیه به کار برده شده در آن، یک غذای کامل محسوب می‌شوند و بهتر است در سفره غذایی خانواده‌ها گنجانده شوند. وی همچنین به نکات مهمی در طبخ آش...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه