5 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/video/ویژگیهای-نان-سالم-
نان سالم ویژگیهای نان سالم --> کد خبر : 284587 تاریخ انتشار : 1403/08/30 - 14:22 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/برگزاری-دومین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-کامل-در-معاونت-بهداشت
نان کامل در معاونت بهداشت برگزاری دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل در معاونت بهداشت با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/آنچه-در-خصوص-سبوس-نان-باید-بدانیم-
نان باید بدانیم آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم مصرف نان، آرد، و برنج سبوسدار میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای انسان را برطرف کند. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از پوستهٔ گندم، جو یا برنج که سرشار از...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/برگزاری-اولین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری اولین کمیته فنی و اجرایی نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، اولین کمیته فنی و اجرایی نان برگزار شد. --> به گزارش...
https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار/برگزاری-جلسه-بررسی-وضعیت-کیفیت-تولید-و-عرضه-آرد-نان-در-معاونت-بهداشت
نان در معاونت بهداشت برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان را با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود