8 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-سلامت-بهداشت-و-محیط-کار/بازدید-میدانی-ستاد-ارتحال-امام-خمینی-(ره)-از-کارخانه-تأمینکننده-نان-مراسم-در-آستانه-سیوششمین-سالگرد
نان مراسم در آستانه سیوششمین سالگرد مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بازدید میدانی ستاد ارتحال امام خمینی (ره) از کارخانه تأمینکننده نان مراسم در آستانه سیوششمین سالگرد در آستانه برگزاری سیوششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، اعضای ستاد...
https://health.tums.ac.ir/notifications/آغاز-فرآیند-اجرایی-احداث-مرکز-جامع-سلامت-امام-صادق-(ع)-در-شهرستان-ری-با-مشارکت-خیر-سلامت
نان سحر، برگزار شد. در این نشست، نقشههای اجرایی پروژه «مرکز جامع سلامت امام صادق (ع)» در شهرستان ری پس از بررسیهای نهایی، مورد تأیید قرار گرفت و برای اجرا ابلاغ شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه روند...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/برگزاری-کارگاه-آموزشی-نقش-نان-و-غلات-در-سلامت-و-نان-کامل-و-پیشگیری-از-بیماریهای-غیرواگیر-در-معاونت-بهداشت-
نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در معاونت بهداشت نقش نان و غلات در سلامت برگزاری کارگاه آموزشی نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در معاونت بهداشت با همکاری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/ویژگیهای-نان-سالم-
نان سالم ویژگیهای نان سالم --> کد خبر : 284587 تاریخ انتشار : 1403/08/30 - 14:22 تعداد بازدید : --> بازدیدکنندگان : {viewercounter}...
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/برگزاری-دومین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-کامل-در-معاونت-بهداشت
نان کامل در معاونت بهداشت برگزاری دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل در معاونت بهداشت با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/آنچه-در-خصوص-سبوس-نان-باید-بدانیم-
نان باید بدانیم آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم مصرف نان، آرد، و برنج سبوسدار میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای انسان را برطرف کند. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از پوستهٔ گندم، جو یا برنج که سرشار از...
https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/برگزاری-اولین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری اولین کمیته فنی و اجرایی نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، اولین کمیته فنی و اجرایی نان برگزار شد. --> به گزارش...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-جلسه-بررسی-وضعیت-کیفیت-تولید-و-عرضه-آرد-نان-در-معاونت-بهداشت
نان در معاونت بهداشت برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان را با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود