4 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/news/برگزاری-دومین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-کامل-در-معاونت-بهداشت
نان کامل در معاونت بهداشت برگزاری دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل در معاونت بهداشت با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دومین کمیته فنی و اجرایی نان کامل برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران...
https://health.tums.ac.ir/ستاد-خبری-حراست-دانشگاه-تهران/آنچه-در-خصوص-سبوس-نان-باید-بدانیم-
نان باید بدانیم آنچه در خصوص سبوس نان باید بدانیم 1402/05/09 - 11:52 - تعداد بازدید: مصرف نان، آرد، و برنج سبوسدار میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای انسان را برطرف کند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سبوس عبارت است از...
https://health.tums.ac.ir/news/برگزاری-اولین-کمیته-فنی-و-اجرایی-نان-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری اولین کمیته فنی و اجرایی نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، اولین کمیته فنی و اجرایی نان برگزار شد. --> به گزارش...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-جلسه-بررسی-وضعیت-کیفیت-تولید-و-عرضه-آرد-نان-در-معاونت-بهداشت
نان در معاونت بهداشت برگزاری جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان در معاونت بهداشت 1399/12/05 - 13:16 - تعداد بازدید: گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی وضعیت کیفیت تولید و عرضه آرد نان را با حضور مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار کرد. به...
Change font color:
Main Color:
Secondary Color:
Change Background Color:
Change font size:
change word space:
:
change mouse pointer:
Change font
By selecting the color blind mode, the images of this website will be optimized according to your color blind mode