67 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/taghzieyh
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران >> add class head-section__filter --> اخبار مشاهده همه 1404/02/23 برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-نخستین-جلسه-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-کمبود-ید-در-معاونت-بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید IDD، با حضور اعضای کمیته برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/برگزاری-وبینار-آموزشی-تغذیه-در-دوران-سالمندی-در-معاونت-بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار آموزشی تغذیه در دوران سالمندی را برای گروه هدف پزشکان عمومی و کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-گروه-بیماری-های-غیرواگیر/برگزاری-کارگاه-آموزشی-نقش-نان-و-غلات-در-سلامت-و-نان-کامل-و-پیشگیری-از-بیماریهای-غیرواگیر-در-معاونت-بهداشت-
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیربرگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی دو...
https://health.tums.ac.ir/کتب-/کمیته-بین-بخشی-برنامه-حمایت-تغذیه-ای-کودکان-مبتلا-به-سوءتغذیه-و-نیازمند
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت کمیته بین بخشی برنامه حمایت تغذیهای کودکان مبتلا به سوء تغذیه نیازمند برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت کمیته بین بخشی برنامه حمایت...
https://health.tums.ac.ir/video/-روغنها-و-چربیهای-خوراکی
گروه بهبود تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> روغنها و چربیهای خوراکی روغنهای خوراکی و چربی سومین عنصر مهم غذای انسانی بعد از قندها و پروتئین هستند و در سبد غذایی خانواده ها جزء...
https://health.tums.ac.ir/مطالب-آموزشی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه/ویژگیهای-نان-سالم-
گروه بهبود تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> ویژگیهای نان سالم سالم ترین نان یعنی نانی که با مصرف آن دیگر نگرانی از تشدید و یا ایجاد مشکلات سلامتی از جمله اضافه وزن و یا مشکلات معده...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/برگزاری-جلسه-تدوین-نقشه-جغرافیایی-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسهای با هدف تدوین نقشه جغرافیایی استان تهران در معاونت بهداشت برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه...
https://health.tums.ac.ir/اخبار-مدیریت-جوانی-جمعیت-و-سلامت-خانواده/جشنواره-آشهای-سنتی-ایرانی-به-مناسبت-هفته-ملی-سلامت-بانوان-ایران-و-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامعه، جشنواره آشهای سنتی ایرانی را با حضور معاون بهداشت، معاون فنی، مدیران و کارشناسان ستادی این معاونت برگزار کردند. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا،...
https://health.tums.ac.ir/news1/وبینار-آموزشی-در-خصوص-روز-جهانی-غذا-در-معاونت-بهداشت
گروه بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی در خصوص روز جهانی غذا برگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران وبینار آموزشی...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود