• تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 15:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین کمیته فنی و اجرایی نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، اولین کمیته فنی و اجرایی نان برگزار شد.

برگزاری اولین کمیته فنی و اجرایی نان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای تولید نان کامل و تغییر نوع نان مصرفی سبد غذایی خانواده روز چهار شنبه 28 تیر 1402 اولین کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در این جلسه گروه‌های فنی معاونت ( آموزش و ارتقای سلامت، سلامت محیط و کار و گروه بیماری‌های غیر واگیر ) و نیز معاونت غذا و دارو و سازمان غله، حضور داشتند.

در ابتدا میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، ضمن معرفی سند امنیت غذا و تغذیه و کار گروه‌های آن به اهمیت و ضرورت استفاده از نان کامل در سبد غذایی خانوار در راستای بالا بردن ارزش غذایی سبد و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر نظیر دیابت، برخی سرطان‌ها، بیماری‌های گوارشی و چاقی و اضافه وزن نام برد.

سپس دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، در خصوص اهمیت موضوع نان به عنوان قوت غالب غذایی مردم کشور و گام‌های اجرایی کمیته از قبیل حساس‎سازی، تیم‌سازی، نحوه اجرای برنامه، مالکیت برنامه، توانمندسازی، استمرار برنامه مطالبی را بیان کرد.

در این جلسه موانع و چالش‌های کشور در خصوص تولید نان کامل مطرح شد و راهکارهای لازم به منظور ارتقاء کیفیت نان مورد بحث قرار گرفت.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 240442
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه