نقش نان و غلات در سلامت
برگزاری کارگاه آموزشی نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در معاونت بهداشت
با همکاری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیربرگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر با همکاری دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت به صورت حضوری و مجازی در بستر اسکای روم ویژه همکاران در کلیه رده های اداری، بهداشتی و درمانی روز های یکشنبه 18 و دوشنبه 19 آذر 1403 در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در این کارگاه دکتر رامش عالی پور کارشناس سیاست گذاری سلامت در رابطه با اهمیت مصرف گروه نان و غلات در تأمین انرژی در ایران و جهان و طاهره آزمون کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب در رابطه با نکاتی که باید در تهیه نان سالم نانوایان مد نظر قرار دهند مطالبی را ارائه کردند.
در ادامه آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت جنوب در رابطه با تاریخچه نان و نانوایی، بازدهی خمیر نان و تعیین آن توضیحاتی را ارائه داد و میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت نیز در رابطه با تهیه آرد، میزان سبوس و مکملهای آهن و اسید فولیک در آرد مطالبی را ارائه کرد.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر