با هماهنگی‌ معاونت بهداشت دانشگاه و واحد عتبات سازمان حج و زیارت بارگزاری مطالب آموزشی در خصوص بهداشت و سلامت، ویژه‌ی موکب داران و زائرین پیاده روی اربعین در سامانه سماح

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با توجه به اهمیت تامین و حفظ سلامت زوار اربعین حسینی در طول رویداد بزرگ راه‌پیمایی اربعین سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع)  و نقش آن در بهره‌مندی از برکات این سفر، گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت اقدام به تهیه‌ی رسانه‌های آموزشی برای گروه‌های هدف مختلف و انتشار آنها با استفاده از ظرفیت‌های موجود درون و برون بخشی کرد.
در همین راستا و با هماهنگی‌های صورت گرفته با واحد عتبات سازمان حج و زیارت، رسانه‌های آموزشی مطالبی در خصوص بهداشت و سلامت ویژه‌ی زائرین و موکب داران این رویداد؛ در سامانه سماح (https://samah.haj.ir) این سازمان بارگزاری شد و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.