برگزاری جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت HSR در معاونت بهداشت

برگزاری جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت HSR در معاونت بهداشت دکتر علیرضا اولیائی منش ,دکتر محمد رضا قیوم زاده,

با حضور معاون بهداشت دانشگاه جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت HSR در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 29 آبان 1402 جلسه شورای تحقیقات نظام سلامت ( HSR ) به ریاست دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت و اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدا، دکتر مهرزاد ناصری دبیر شورا به بیان جزئیات اقدامات انجام شده در خصوص ارسال مستندات کاربست پژوهش‌ها و طراحی فرایند مذکور در این حوزه پرداختند.
در ادامه جلسه، عناوین پژوهشی سه پروپوزال ارسالی به دبیرخانه شورا ارایه شد که پس از بحث و تبادل‌نظر درخصوص ضرورت اجرا، اهداف کاربردی پژوهش و روش اجرا، اعضا به اتفاق آرا با انجام هر سه پژوهش پس از اعمال تغییرات مطرح شده در جلسه موافقت کردند.
در پایان جلسه دکتر اولیایی منش بر اهمیت کاربردی بودن پژوهش در راستای پاسخ به سوال‌هایی که در طی فرایندهای ارایه خدمت همکاران حوزه ایجاد می شوند، تاکید کرد.