برگزاری جلسه هماهنگی و اجرای هر چه بهتر برنامه‌های در دست اقدام گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه استانی هماهنگی و اجرای هر چه بهتر برنامه‌های در دست اقدام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، برگزاری جلسه استانی سلامت دهان و دندان در معاونت بهداشت به منظور هماهنگی و اجرای هر چه بهتر برنامه‌های در دست اقدام، روز دوشنبه 10 مهر 1402 با میزبانی گروه سلامت دهان و دندان در سالن غدیر این معاونت برگزار و در خصوص چگونگی اجرای تعرفه خدمات دندانپزشکی، برنامه دانش آموزی، وارنیش فلوراید، چگونگی مدیریت غرفه مربوطه در همایش بزرگداشت دستاوردهای حوزه بهداشت... بحث و تبادل نظر شد.