برگزاری جلسه کشوری ارزشیابی برنامه کشوری پیشگیری از خشونت خانگی در نظام تحول سلامت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

جلسه ارزشیابی برنامه کشوری پیشگیری از خشونت خانگی در نظام تحول سلامت دریازده دانشگاه منتخب ازجمله دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به نقل از دکتر علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت طی جلسه کشوری که با حضور دکتر احمد حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت متبوع و مدیران گروه سلامت روان کشور برگزار شد نتایج ۱۱ دانشگاه ازجمله دانشگاه علوم پزشکی تهران موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه گزارش ارزشیابی برنامه کشوری پیشگیری از خشونت خانگی در نظام تحول سلامت که به سفارش دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت که توسط دکتر مرضیه نجومی استاد تمام پزشکی اجتماعی اجراشده دریازده دانشگاه منتخب ازجمله دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح ذیل اعلام شد.
91 درصد از افراد تحت مطالعه از ارایه خدمات را توسط تیم سلامت راضی بودند.
74 درصد معتقد بودند مداخلات تیم سلامت ازجمله روانشناسان شاغل در مراکز باعث کاهش همسر آزاری شده است.
78 درصد معتقد بودند اطلاعات کافی در خصوص حمایت گیری توسط سازمان‌های حمایتی به آن‌ها داده‌شده است.
لازم به ذکر است این مطالعه در بخشی از قربانیان خشونتی که طی یک سال ۱۳۹۸ مداخلات تیم سلامت دریافت کردند انجام و مقرر شد با تغییرات مربوطه در دستورالعمل‌ها و سامانه سیب نتایج فوق در سال آینده در تمام دانشگاه‌ها عملیاتی شود.