برگزاری جلسه کمیته راهبرد شماره 5 شهید سلیمانی در معاونت بهداشت

جلسه کمیته راهبرد 5 شهید قاسم سلیمانی با حضور مدیران گروه‌های بیماری‌های غیر واگیر، سلامت خانواده و جمعیت، واحد بهبود تغذیه و کارشناسان مربوطه معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه کمیته راهبرد 5 شهید قاسم سلیمانی با حضور مدیران گروه‌های بیماری‌های غیر واگیر، سلامت خانواده و جمعیت، واحد بهبود تغذیه و کارشناسان مربوطه معاونت بهداشت تشکیل شد.
دکتر نرجس توکلی کیا، مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده در خصوص راهبرد 5 شماره شهید قاسم سلیمانی به‌منظور حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر آزیتا کریمی مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر بر تداوم و استمرار آموزش مراقبین سلامت به‌منظور اجرای بهینه این راهبرد تاکید کرد.
همچنین میترا ذبیحی مدیر گروه واحد بهبود تغذیه در خصوص مشکلات مربوط به فرآیند ارجاع مطالبی را بیان کرد. در این جلسه مقرر شد آمار و گزارش وضعیت موجود جهت بهره‌برداری و برنامه‌ریزی استخراج و شاخص‌های موردنیاز تعیین شود.