برگزاری ششمین جلسه کمیته بهداشت جوانی جمعیت در معاونت بهداشت

معاون فنی معاونت بهداشت: دو عامل افزایش جمعیت و حفظ جمعیت موجود «افزایش طول عمر» را از اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، ششمین جلسه کمیته بهداشت جوانی جمعیت با حضور اعضای کمیته روز شنبه      11 تیر 1401 برگزار شد.
در ابتدا دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت گفت: لازم است برنامه‌ها  کم کم به سمت و سوی عملیاتی شدن برود و با چهار چوبی مشخص و یکسان «ذکر ماده قانون و نام ارگان متناظر آن ماده و عملکرد نسبت به آن ماده قانونی» بتوانیم پیشرفت کار را نشان دهیم. ایشان دو عامل افزایش جمعیت و حفظ جمعیت موجود (افزایش طول عمر) را از اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عنوان و تاکید کرد این دو عامل مهم در فرآیند اجرایی سازی به عنوان هدف اصلی در نظر گرفته شود.
در ادامه مصوبات جلسه قبل توسط دکتر تاملی مطرح شد و هریک از واحد‌های مسئول اقدامات انجام شده را شرح دادند.
مطابق با دستور جلسه واحد بیماری‌های غیر واگیر و واگیر به شرح اقدامات انجام شده در راستای برنامه عملیاتی جوانی جمعیت پرداختند. در این بین دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت گفت: در راستای اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت میتوان برنامه‌هایی مانند « PMTCTپیشگیری از انتقال HIV از مادر به جنین» راتقویت و ارتقاء بخشید.
در ادامه دکتر آزیتا کریمی مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر نیز با شرح اقدامات انجام شده، تامین اعتبارات برنامه‌ها را برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بسیار مهم و ضروری دانست.
در پایان جلسه دکتر توکلی‌کیا سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده با جمع بندی مطالب گفت: در راستای برنامه‌های عملیاتی تبیین شده معاونت بهداشت، همکاری شبکه‌های بهداشت و درمان و انجام اقدامات مورد انتظار بسیار مهم و ضروری است.