برگزاری کارگاه معاینات بالینی نوزاد سالم و نارس در معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه، در راستای توانمند‌سازی و ارتقای آگاهی و افزایش مهارت پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت کارگاه معاینات بالینی نوزاد سالم و نارس، برگزار شد.

گالری عکس مرتبط

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه شنبه 4 مرداد 1401 در راستای‌ توانمند‌سازی و ارتقای آگاهی و افزایش مهارت پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، به همت گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه معاینات بالینی نوزاد سالم و نارس در سالن مدافعان سلامت معاونت، برگزار شد.
 این کارگاه با تدریس استاد دکتر عباس حبیب الهی، فوق تخصص نوزادان و رئیس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت برگزار شد.
ایشان در خصوص معاینات بالینی نوزاد سالم و نارس، غربالگری‌ها، بیماری‌های شایع دوران نوزادی و شیرخواری، زردی، کولیک، ریفلاکس و نکات مهم در معاینه نوزاد نارس به طور ویژه آموزش داد. همچنین احیا پایه در نوزادان از موارد مورد آموزش بود. پزشکان با استفاده از مولاژهای مخصوص، به تمرین عملی معاینات نوزاد پرداختند.
در ادامه محبوبه محمدحسینی، کارشناس برنامه سلامت نوزادان در خصوص ارجاع و پیگیری معاینات ROP  در نوزادان نارس در راستای اجرای دستورالعمل‌های وزارت متبوع و فعالیت‌های بانک شیر مادران در بیمارستان ولیعصر مطالبی را بیان کرد.
سپس خانم فاطمه شریفی رئیس‌گروه سلامت نوزادان وکودکان، موضوع  مراقبت‌های دوره‌ای و رسم  منحنی رشد نوزادان نارس و تکامل در این نوزادان را با ذکر مثال آموزش داد.

برای دریافت محتوای کارگاه معاینات بالینی نوزاد سالم و نارس از لینک‌های زیر استفاده کنید.

Using SecurePack PRINT AND READ ME FIRST.doc

1. S.T.A.B.L.E. - Cardiac Module Slide Show.exe