حضور رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان ومدارس معاونت بهداشت در سومین جلسه سنجش سلامت دانش آموزان اتباع در اداره امور اتباع و مهاجرین استانداری

زهرا‌ آقامیری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت در سومین جلسه سنجش سلامت دانش آموزان اتباع در اداره امور اتباع و مهاجرین استانداری شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، زهرا‌ آقامیری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس این معاونت در سومین جلسه سنجش سلامت دانش آموزان اتباع در اداره امور اتباع و مهاجرین استانداری شرکت کرد.
جلسه فوق با حضور منصور حاجی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین، نمایندگان سازمان آموزش و پرورش شهر و شهرستان‌های استان تهران، نمایندگان معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم ‌پزشکی شهید بهشتی و ایران و فرهاد باریکانی رییس دفاتر کفالت اتباع بیگانه تشکیل شد.
موارد ذیل در جلسه فوق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
فرآیند مراجعه دانش آموزان اتباع براساس نامه وزارت کشور و مصوبات جلسات هماهنگی با وزارت بهداشت اصلاح شد.
مصوب شد براساس آدرس و دسترسی ۴۵ دفتر کفالت استان تهران مراکز بهداشتی درمانی سه دانشگاه علوم پزشکی مشخص و معرفی شوند.
فقط دانش آموزان اتباع که دارای کد اختصاصی هستند خدمات سنجش را گرفته و با برگه‌ای که ممهور به مهر مرکز و پزشک است برای ثبت نام به آموزش و پرورش معرفی شود.
ظرفیت پذیرش مراکز بهداشتی بصورت روزانه معلوم و به دفتر مرکزی کفالت اعلام شود تا با تراکم مراجعه کنندگان به مراکز مواجه نشویم.
واکسیناسیون دانش آموزان اتباع براساس برنامه ایمن سازی اداره بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تکمیل شده و شرط اساسی جهت ثبت نام در مدرسه باشد.
در حال حاضر حدود ۲۲۰۰۰ دانش آموز اتباع دارای کداختصاصی شده و واجد سنجش سلامت و معرفی به مراکز آموزشی هستند.
مناطق ۱۲، ۱۵ ، ۱۷ و ۱۹ در شهر تهران و مناطق شهریار، ورامین و شهرری حائز بالاترین تراکم مهاجرین اتباع و در نتیجه دانش آموزان اتباع هستند که نیازمند نظارت و برنامه ریزی دقیق است.
حدود ۶۴۰۰۰ برگه حمایتی برای ثبت نام در مدارس در سال تحصیلی گذشته از طرف دفتر کفالت استان تهران صادر شده که بخشی از آنها به دلیل تغییر مقطع تحصیلی و جابجایی مکانی باید مورد تمدید قرار گیرد.