وبینار مدیریت اختلالات شایع روانپزشکی و اورژانس خودکشی

وبینار مدیریت اختلالات شایع روانپزشکی و اورژانس خودکشی ویژه پزشکان عمومی ومتخصصین رشته‎های؛پزشک خانواده، روانپزشکی، پزشکی اجتماعی و پزشکی قانونی شاغل در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار ‎شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار مدیریت اختلالات شایع روانپزشکی و اورژانس خودکشی ویژه پزشکان عمومی ومتخصصین رشته‎های؛پزشک خانواده، روانپزشکی، پزشکی اجتماعی و پزشکی قانونی شاغل در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز سه شنبه 23 اسفند 1401 از ساعت 11 تا 14 با حضور مدرس: دکتر عاطفه محمد جعفری روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با شناسه آموزش مداوم: 176755 دارای 3  امتیاز باز آموزی رایگان برگزار شد.
 مطالب ارایه شده در این وبینار، به صورت فایل ویدئو و پاور از طریق لینک‎های ذیل در دسترس خواهد بود.

کتاب اختلالات سلامت روان-105-109.pdf

نمودار خودکشی-.pdf