کارگاه کشوری آموزش مداخلات سلامت روان در خصوص بهبودیافتگان بیماری کووید ۱۹

کارگاه کشوری آموزش مداخلات سلامت روان در خصوص بهبودیافتگان بیماری کووید

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، در کارگاه کشوری آموزش مداخلات سلامت روان در خصوص بهبودیافتگان بیماری کووید 19 شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به نقل از دکتر علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، کارگاه کشوری آموزش مداخلات سلامت روان برای بهبودیافتگان بیماری کووید ۱۹ روز شنبه 1 آذر 1399 به‌صورت وبینار توسط دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و با حضور مدیر و کارشناسان گروه سلامت روان معاونت بهداشت و کارشناسان مسئول سلامت روان شبکه‌های تابعه برگزار شد.
دکتر احمد حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت ضمن بیان ضرورت و تاکید اجرای برنامه و پیگیری‌های منظم روانشناختی؛ فلوچارت پیشنهادی اجرایی برنامه را تشریح کرد و نکاتی را موردبحث و بررسی قرارداد.
در ادامه دکتر رسولیان، دکتر فتحی و دکتر اسدی مدرسان وزارتی برنامه، در خصوص محتوای جلسات آموزش روانشناختی این برنامه مباحث خود را ارائه کردند.
در پایان به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.