• 15 مهر 1403

برگزاری اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/02/10 - 14:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 78
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

برگزاری اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دعوت از شهردارهای مناطق شهرداری تحت پوشش دانشگاه مذکور، نماینده شرکت آب منطقه‌ای، نماینده اداره جهاد کشاورزی، مدیر اداره غذا، مسئول کنترل کیفیت اداره غذا دانشگاه، نماینده سازمان محیط زیست، نماینده میادین میوه و تره بار مرکزی شهرداری، نماینده محیط زیست شهرداری منطقه 11 و نماینده، مسئول فضای سبز شهرداری منطقه 11، کارشناس‌های بهداشت محیط دانشگاه و شهرستان‌ها، رابط دبیرخانه‌های سلامت و نماینده غذا و دارو شبکه‌های بهداشت و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز شنبه 8 اردیبهشت 1403 در سالن غدیر معاونت بهداشت توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل شد.
پس از بحث و تبادل نظر، حاضرین مهمترین اولویت برای اقدام، پی‌گیری شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی تولیدی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و پی‌گیری سلامت آب مورد استفاده در آبیاری محصولات کشاورزی و سلامت پس آب فاضلاب در حوزه تحت پوشش دانشگاه را پیشنهاد کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 264487
اسماعیل استاجی
Author

اسماعیل استاجی

تصاویر

برگزاری اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری اولین کمیته فنی سلامت محصولات غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران