• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 10:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 191
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهارمین دوره انجام غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان در معاونت بهداشت

مهمترین دلیل بهبود در بقای بیماران، علاوه بر درمان‌های موثری که کشف شده است، افزایش آگاهی و ارتقای روش های تشخیص زودهنگام است.

غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان  در معاونت بهد اشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در حال حاضر با وجودی که عدد خام مرگ و میر ناشی از سرطان‌ها افزایش یافته است، اما بطور کلی نسبت افرادی که از سرطان فوت می‌کنند، با در نظر گرفتن جمعیت و تعداد موارد مبتلا در مقایسه با سه دهه پیش، کاهش داشته است.
مهمترین دلیل بهبود در بقای بیماران، علاوه بر درمان‌های موثری که کشف شده است، افزایش آگاهی و ارتقای روش های تشخیص زودهنگام است.
غربالگری و تشخیص زودهنگام به عنوان یک بخش راهبردی اساسی در نظام سلامت و برنامه‌های کنترل سرطان در کنار سایر ارکان مدیریت از جمله پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبت‌های حمایتی و تسکینی معرفی شده است. با توجه به اینکه حدود یک سوم سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند و یک سوم دیگر، در صورت مداخلات مناسب درمانی و تشخیص زود هنگام، قابل درمان علاج پذیر هستند، می توانند اثرات چشمگیری در کیفیت زندگی و بقاء بیماران داشته باشد. متوسط میزان بقای ده ساله برای سرطان 2 برابر سی سال گذشته شده است.
مریم ملائی پور کارشناس مسئول بیماری‌های غیرواگیر گفت:
در همین راستا، گروه پیشگیری و مراقبت از بیماری‌های غیرواگیراز اسفند ماه 1401 با همکاری معاونت درمان، اقدام به انجام ماموگرافی برای بانوان واجد شرایط کرده است. در چهارمین دوره انجام غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان که از ابتدای سال 1403 در حوزه‌ی معاونت بهداشت و شبکه / مرکز انجام شده است، 107 نفر شرکت کردند که 2 نفر نیاز به بیوپسی دارند و 12 نفر برای بررسی دقیق‌تر به پزشک متخصص ارجاع شده‌اند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 270006
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه