نشست دو روزه استقرار نظام تغذیه سالم در محیط کار
رییس گروه و کارشناسان بهبود تغذیه از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه استقرار نظام تغذیه سالم در محیط کار شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، نشست دو روزه استقرار نظام تغذیه سالم در محیط کار روز شنبه 8 و یکشنبه 9 خرداد 1400 باهدف تشریح روند استقرار برنامه بهبود تغذیه کارکنان، تشریح زنجیره خدمات سلامت کارکنان و نظام ثبت و گزارش دهی فعالیتهای برنامه در جهت حفظ سلامتی، شادابی و بهرهوری کارکنان با حضور مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه دکتر زهرا عبدالهی و روسای گروه بهبود تغذیه دانشگاهها و مدیران عامل شرکتهای صنعتی ازجمله شرکت مینو، زر، لوکوموتیو مپنا و. در محل وزارت متبوع برگزار شد.
در این جلسه میترا ذبیحی رییس گروه بهبود تغذیه و کارشناسان گروه عاطفه سادات صفوی و سحر بنی عامریان از معاونت بهداشت دانشگاه شرکت داشتند.دکتر عبداللهی، در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان بابیان اینکه بیماریهای غیر واگیر نخستین علت مرگومیر در جهان هستند، اظهار کرد: سالانه ۳۸ میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل ابتلا به بیماریهای غیر واگیر جان خود را از دست میدهند. مشکلات قلبی عروقی، سرطانها، دیابت و مشکلات تنفسی از شایعترین بیماریهای غیر واگیر محسوب میشوند و به ازای هر ۶ ساعت نشستن در روز در مقایسه با ۳ ساعت نشستن، خطر مرگ در مردان ۱۸ درصد و در زنان ۳۷ درصد افزایش پیدا میکند،
وی یادآور شد: هرچه میزان پشت میزنشینی و کمتحرکی بیشتر باشد ریسک مرگ ناشی از بیماریهای شایع افزایش پیدا میکند.
ارسال نظر