وبینار آموزشی « اصول تغذیه در بیماری سل » در معاونت بهداشت
اصول تغذیه در بیماری سل به صورت وبینار برای پزشکان عمومی، کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت، آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وبینار آموزشی « اصول تغذیه در بیماری سل » با سخنرانی دکتر کوروش جعفریان عضو هیئتعلمی دانشکده تغذیه و رژیمدرمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت پزشکان عمومی، کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت را روز چهارشنبه 5 آذر 1399 برگزار کرد.
مطالب ارائه شده در وبینار اصول تغذیه در بیماری سل به صورت فایل صوتی و PDF را از لینک های ذیل پیگیری کنید.
ارسال نظر