برگزاری جلسه هماهنگی با نمایندگان جمعیت هلال‌احمر در معاونت بهداشت

جلسه طرح نظارت بر رعایت شیوه‌نامه مرکز سلامت محیط و کار با هماهنگی‌ نمایندگان جمعیت هلال‌احمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ۹۹ جلسه با نمایندگان جمعیت هلال‌احمر باهدف هماهنگی‌های لازم به‌منظور انجام طرح نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در اماکن عمومی با استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب هلال‌احمر در محل معاونت بهداشت تهران تشکیل شد.
 جلسه با حضور دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت، مهندس حسن کریمی مدیر گروه سلامت محیط و کار، کمال متقیان سرپرست معاونت جوانان هلال‌احمر و ابوالفضل قیطانی رئیس اداره جوانان و دانشجویی هلال‌احمر استان تهران، مهندس شهرود قنبر زاده کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت، برگزار شد.
در این جلسه بر تعامل هر چه بیشتر و استفاده بهینه از ظرفیت نیروهای داوطلب بسیجی در امر نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تأکید و هماهنگی‌های لازم در این زمینه به عمل آمد.