برگزاری کارگاه آذر کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی

کارگاه آذر کارورزی بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشجویان پزشکی، در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت، کارگاه یک روزه آشنایی دانشجویان پزشکی با دوره بهداشت و پزشکی اجتماعی روز سه‌شنبه 21 آذر1402 در این معاونت برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان پزشکی با خدمات سلامت واحدهای محیطی ارائه خدمت برگزار شد، دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، دکتر شهرام خرازی‌ها کارشناس گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، آذر جهانبانی کارشناس مسئول گروه سلامت خانواده و جمعیت و دکتر متین بازرگانی کارشناس مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر، دانشجویان را با اهداف و برنامه-های گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت آشنا کردند.
همچنین دانشجویان شرکت کننده در کارگاه، با برنامه جوانی جمعیت، فعالیت‌های مرتبط با هر گروه تخصصی در واحدهای محیطی ارائه خدمت و چالش‌های مدیریتی و اجرایی برنامه‌ها و نیز با پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون که از 20 آبان تا 15 دی ماه 1402 در سراسر کشور درحال اجراست آشنا شدند.