برگزاری کمیته مکمل یاری با آموزش و پرورش شهرستان های تهران

کمیته مکمل یاری با آموزش و پرورش شهرستان های تهران در معاونت بهداشت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، دومین کمیته مکمل یاری مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه با حضور دکتر سعید تأملی معاون فنی و قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه ، منصور سیف رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش شهرستان های تهران روز دوشنبه 9 مهر 97 در معاونت بهداشت برگزار شد. دکتر سعید تأملی بر اهمیت اجرای مطلوب برنامه تاکید کرد. در ادامه شکوفا باقری نیا کارشناس مسوول تغذیه معاونت بهداشت گزارشی از اجرای برنامه مکمل یاری در سال تحصیلی 97-96 داد. سپس لیلا فرزاد مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران در رابطه با چالش های برنامه در سال تحصیلی 97-96 صحبت کرد. فرشته فزونی مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رابطه با برنامه ایران اکو توضیحات لازم را داد. محوریت اصلی این جلسه بررسی روند اجرای برنامه های مکمل یاری با آهن و مگادوز ویتامین د، در مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه بود. مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت، مدیران گروه سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس، مدیران گروه تغذیه و جمعی از کارشناسان مسوول خانواده و جمعیت، سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران در این جلسه حضور داشتند.