کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین
برگزاری کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
حفظ حیات جنین از منظر اخلاقی، دینی، اجتماعی و از زوایای دیگر همچون سلامت، جمعیت و خانواده محوری از اهمیت بالایی برخوردار است. نجات جان یک جنین همانند نجات جان تمام جهان است.
در ابتدا دکتر توکلی کیا، ضمن خیر مقدم به حاضرین جلسه، حفظ حیات جنین از منظر اخلاقی، دینی، اجتماعی و از زوایای دیگر همچون سلامت، جمعیت و خانواده محوری را با اهمیت دانست و نجات جان یک جنین را همانند نجات جان تمام جهان عنوان کرد.
در ادامه جلسه دکتر محقق، خلاصهای از مصوبات، و گزارش کاملی از اقدامات انجام گرفته در حوزه معاونت بهداشت و همچنین دستور جلسه جاری را بیان کرد.
سپس دکتر زینب فروغی، هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، استادیار سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی از نتایج مطالعات و شکافهای پژوهشی در پیشگیری از سقط عمدی جنین را ارانه کرد.
در ادامه جلسه، دکتر راضیه معصومی، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، پیشنهاد داد که با مشخص شدن شکافهای پژوهشی، میتوانیم انجام پژوهشهایی با موضوعات "حفظ حیات جنین "را در اولویت کار دانشگاه قرار بدهیم. در اینصورت با مشخص شدن شکاف های پژوهشی، موضوع پیشگیری از سقط عمدی جنین، بعنوان یکی از اولویتهای پژوهشی با اختصاص گرنت پژوهشی جوانی جمعیت در نظر گرفته شود. و پژوهشگران را به این سمت سوق دهیم و همچنین نتایج مطالعات مورد استفاده بهینه قرار گیرد.
جلسه با مشارکت فعال اعضا کارگروه ادامه پیدا کرد و اعضاء در خصوص چالشها موجود در پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین و پیشنهادهایی از جمله استفاده از ظرفیتهای روابط عمومی دانشگاه جهت هماهنگی با صدا و سیما پرداخت. در پایان دکتر محقق، رئیس گروه سلامت مادران جمع بندی کامل از مطالب عنوان شده در جلسه را بیان کرد.
ارسال نظر