برگزاری کنفرانس علمی غربالگری و تشخیص زودهنگام کانسرهای کولورکتال در معاونت بهداشت

کنفرانس علمی آشنایی با غربالگری کانسر کولورکتال توسط گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای تقویت بنیه علمی، ارتقای کیفیت ارایه خدمات تشخیص و شناسایی زودهنگام و مراقبت از بیماری‌های مزمن غیر واگیر به‌ویژه سرطان روز یکشنبه 8 اسفند 1400 کنفرانس علمی یک‌روزه آشنایی با غربالگری کانسر کولورکتال توسط گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت با حضور دکتر نسرین عبادتی عضو هیئت‌علمی استادیار دانشگاه برگزار شد.
 در ابتدا دکتر آزیتا کریمی رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر در خصوص اهمیت آشنایی و همکاری پزشکان خانواده در پیشبرد اهداف برنامه و دستورالعمل‌های کانسر کولورکتال وضعیت سرطان در ایران و جهان و مقایسه بروز طی سال‌های مختلف، علل افزایش بروز سرطان، اثربخشی مداخلات، دستورالعمل‌های کشوری بازبینی‌شده؛ مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر عبادتی در خصوص اهمیت غربالگری سرطان کولورکتال سن شایع، نقش پزشک خانواده در تشخیص زودهنگام عوامل خطر موثر بر غربالگری، نحوه ارزیابی خطر ریسک سرطان، سوابق فردی خانوادگی آن، روش‌های غربالگری، بهره‌گیری از دستورالعمل‌های کشوری علوم بالینی شرح وظایف مراقب سلامت و پزشک، مطالبی را ارایه کرد.

مطالبی که در کنفرانس علمی غربالگری و تشخیص زودهنگام کانسرهای کولورکتال ارایه شد را می‌توانید از طریق لینک‌های زیر دریافت کنید .

/uploads/32/2022/Feb/27/00.12.08.pdf

/uploads/32/2022/Feb/27/8-12-1400.pptx