برگزاری وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در معاونت بهداشت

وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) با موضوع مدیریت درمان کودک مبتلابه سوختگی، مسمومیت‌ها و گزش‌ها در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با موضوع مدیریت درمان کودک مبتلابه سوختگی، مسمومیت‌ها و گزش‌ها روز سه‌شنبه 14 دی 1400 در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
 دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت اجرای مانا را در ارتقای سلامت کودکان یادآوری کرد. پس‌ از آن فاطمه شریفی مسئول برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص فرآیند اجرایی مانا و ارزیابی اولیه کودک مصدوم، مطابق با بوکلت مانا مطالب مربوطه را بیان کرد.
در ادامه دکتر بهنام ثبوتی فوق تخصص عفونی کودکان (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) مباحث مربوط به درمان کودکان مبتلابه سوختگی را ارایه کرد و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داد.
سپس دکتر نرگس غلامی بشرویه و هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ارزیابی و درمان کودکان مبتلابه مسمومیت با مواد نفتی و سوزاننده، ارگانو فسفرها ا، داروها، مواد مخدر و همچنین مارگزیدگی، گزش حشرات را به‌طور کامل بیان کرد.
در حین اجرای برنامه سوالات مطرح‌شده از سوی شرکت‌کنندگان، توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.

از طریق لینک‌های زیر مطالبی را در خصوص این وبینار پیگیری کنید.

دی افتتاح.pdf

Dr.b.sobouti (1).pdf

mana مهر 1400.pdf

مسمومیت کودکان مانا