برگزاری سومین وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

ناخوشی‌های اطفال (مانا)

برگزاری سومین وبینار ناخوشی‌های اطفال (مانا) با موضوع مدیریت درمان شیرخوار مبتلابه کم‌آبی، عفونت موضعی، زردی و ارزیابی کودک مبتلابه ایدز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، شنبه 26 تیر 1400 سومین روز از وبینار بازآموزی اعضای هیئت‌علمی و مسئولین اجرایی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته ناخوشی‌های اطفال (مانا) در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با موضوع مدیریت درمان شیرخوار مبتلابه کم‌آبی، عفونت موضعی، زردی و ارزیابی کودک مبتلابه ایدز برگزار شد.
 ابتدا بانام و یاد خدا و بیان خیرمقدم به شرکت‌کنندگان توسط فاطمه شریفی مسئول برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه آغاز شد.
پس‌ازآن دکتر نسرین خوشنویس مسئول برنامه مانا اداره سلامت کودکان وزارت متبوع، در خصوص ارزیابی کودکان در معرض خطر ایدز مطالب مربوطه را بیان کرد.
در ادامه دکتر پریسا محققی فوق تخصص نوزادان و عضو تیم بازنگری مانا (عضو محترم هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) مباحث مربوط به درمان نوزادان مبتلابه عفونت‌های موضعی و کم‌آبی را ارائه داد.
سپس دکتر ستاره ثاقب فوق تخصص نوزادان و هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارزیابی و درمان زردی نوزادان مطابق با بوکلت چارت مانا بیان کرد.
در حین اجرای برنامه سوالات مطرح‌شده از سوی شرکت‌کنندگان، توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.