حضور رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در جلسه هماهنگی ستاد سنجش شهر تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

آموزش‌وپرورش شهر تهران

آقامیری در این جلسه گزارشی از چگونگی انجام سنجش نو آموزان بدو ورود به مدارس را ارایه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در روز شنبه 12 تیر 1400 جلسه ستاد سنجش شهر تهران در محل سالن اجلاس آموزش‌وپرورش برگزار شد که در این جلسه زهرا آقامیری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه گزارشی از چگونگی انجام سنجش نو آموزان بدو ورود به مدارس ارایه کرد.
آقامیری همچنین در خصوص توجه به وضعیت قرمز کلان‌شهر تهران توصیه کرد که با هدایت ستاد کرونای شهر تهران در خصوص چگونگی ادامه معاینات پزشکی سنجش نوآموزان و واکسیناسیون عوامل اجرایی پایگاه‌های سنجش توسط مدیرکل آموزش‌وپرورش کسب تکلیف شود. ایشان در ادامه جلسه در خصوص نوبت‌دهی دانش آموزان در مراکز خدمات جامع سلامت و جلوگیری از تجمع والدین و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در پایگاه‌های سنجش نکات ضروری را بیان کرد.
در این جلسه عبدالرضا فولادوند مدیرکل سازمان آموزش‌وپرورش شهر تهران، شهناز کریمی رییس اداره استثنایی شهر تهران، حسن محمدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت و روسای گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
در پایان  این جلسه تصمیم‌گیری شد که هر هفته در روزهای شنبه جلسه به‌صورت مجازی برگزار شود.