استقرار میزخدمت پویش ملی سلامت در ایستگاه‌های مترو

رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه: به منظور سهولت دسترسی شهروندان به خدمات آموزشی و غربالگری دیابت و فشارخون بالا و افزایش مشارکت آنها در پویش ملی سلامت، هماهنگی‌هایی با شرکت بهره برداری راه آهن شهری (مترو) تهران و حومه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت با اشاره به پویش ملی سلامت که از 20 آبان ماه آغاز شده گفت: به منظور سهولت دسترسی شهروندان به خدمات آموزشی و غربالگری دیابت و فشارخون بالا و افزایش مشارکت آنها در این پویش، هماهنگی‌هایی با شرکت بهره برداری راه آهن شهری (مترو) تهران و حومه انجام شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش همکاران مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های ری و اسلامشهر، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت در برپایی غرفه های اطلاع رسانی و غربالگری، گفت: در بررسی‌هایی که به منظور بررسی دلائل عدم مشارکت برخی افراد در پویش انجام دادیم، متوجه شدیم نداشتن فرصت کافی برای مراجعه به پایگاه‌ها، دوری محل کار یا زندگی افراد به پایگاه‌های سلامت و در بعضی موارد بی اطلاعی آنها از برگزاری پویش یا محل‌های انجام غربالگری، از دلائل عدم مشارکت آنها در پویش است. بنابراین یکی از اقدامات مهمی که همکاران ما برای نزدیک کردن این خدمت به مردم انجام دادند، برپایی میز خدمت در ادارات و مراکز پرتردد از جمله ایستگاه‌های مترو بود.
رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت با تاکید بر این که امکان شرکت در پویش به صورت خوداظهاری از طریق لینک  http://Health.MCI.ir  همچنان برای شهروندان عزیز فراهم است افزود: تاکنون میز خدمت پویش در ایستگاه‌های متروی شهرری، شاهد، کیانشهر، جوانمرد قصاب، کهریزک، دولت آباد، آزادگان، علی آباد، هلال احمر، عبدل آباد، شوش، بخارایی، پایانه جنوب، نعمت آباد، شادمان، نواب، بریانک، رودکی، کمیل، راه آهن، مهدیه، زمزم، شهرک شریعتی، جوادیه، انقلاب، تئاتر شهر و توحید برپا شده و در تعدادی از ایستگاه‌ها قرار است ارائه خدمات غربالگری و آموزشی همچنان ادامه داشته باشد.
پویش ملی سلامت با غربالگری دیابت و پرفشاری خون، تا 15 دی ماه 1402 در سراسر کشور در حال اجراست و در این پویش تمام افراد 18 سال و بالاتر یعنی متولدین قبل از 1 آبان 1384 و مادران باردار در همه سنین، تحت غربالگری پرفشاری خون و دیابت قرار می‌گیرند.