اعلام برندگان مسابقه بسیج تغذیه سالم معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

برندگان مسابقه بسیج تغذیه سالم معاونت بهداشت به‌ قید قرعه انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت،روزدوشنبه 13 بهمن 1399 قرعه‌کشی مسابقه بسیج تغذیه سالم با حضور میترا ذبیحی سرپرست گروه بهبود تغذیه و نجمه الملوک امینی رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و برندگان نهایی مسابقه مشخص شدند.
 در این مسابقه که به شیوه آنلاین و به مناسبت برگزاری بسیج تغذیه سالم برگزار شد بیش از 600 سفیر سلامت خانواده، سفیر سلامت دانش‌آموز، جوان و دانشجو و داوطلب سلامت از جمعیت تحت پوشش دانشگاه شرکت کردند و به سوالاتی که بر اساس راهنمای خودمراقبتی ویژه سفیران سلامت با عنوان «کاهش مصرف قند، نمک و چربی» طرح ‌شده بود پاسخ دادند.
اسامی برندگان نهایی مسابقه بسیج تغذیه سالم به ‌قید قرعه:
پارسا سپهری؛ سفیر سلامت دانش‌آموز از شبکه بهداشت و درمان ری
مریم سلیمی؛ سفیر سلامت خانواده از مرکز بهداشت جنوب تهران
مریم جوانمرد؛ سفیر سلامت خانواده از شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
بسیج تغذیه سالم از 15 تا 30 دی‌ 1399 باهدف اطلاع‌رسانی به جامعه درزمینه تغذیه سالم با تاکید بر پیشگیری از کووید-19 برگزار شد. از سوی معاونت بهداشت هدایایی به برندگان مسابقه اهدا خواهد شد.