افتتاحیه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به مدرسه

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت

با حضور وزیر آموزش‌وپرورش طی مراسمی طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به مدرسه به‌طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به نقل از زهرا آقا میری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، روز یکشنبه 30 خرداد 1400 طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به مدرسه به‌طور رسمی و با حضور محسن حاج میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش طی مراسمی افتتاحیه آغاز شد.افتتاحیه سنجش نو آموزان بدو ورود به دبستان در مناطق شهری تهران در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد.
۲۵ پایگاه سنجش نو آموزان بدو ورود به مراکز آموزشی در جنوب تهران، شبکه شهرستان‌ها
ی ری و اسلامشهر تحت پوشش این معاونت است که در مناطق جنوب تهران در هرکدام از مناطق ۱۰،۱۱،۱۶ ، ۱۷ و ۱۵ دو پایگاه سنجش و در منطقه ۱۹ چهار پایگاه سنجش مستقر شده است.
لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه در شهرستانهای تحت پوشش در تاریخ سه شنبه یک تیرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

ام‌البنین فیروزآبادی کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در این برنامه حضور داشت.
در این طرح همه نوآموزان بدو ورود به مدرسه مورد ارزیابی بینایی، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اختلالات جسمی و حرکتی، اندازه‌گیری توده بدن، قد، وزن، معاینات دهان و دندان، بیماری‌های جلدی (پوست و مو) قرار می‌گیرند.
همچنین تکمیل وضعیت واکسیناسیون، بررسی غربالگری اولیه و معاینات پزشکی در مراکز و پایگاه‌های خدمات جامع سلامت انجام می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت