اهتمام معاونت بهداشت دانشگاه در آموزش همگانی به مردم در مورد کووید19 از طریق فضای مجازی

کانال‌ها و صفحات گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در فضای مجازی
سفیران سلامت تهران

رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت: آموزش در واحدهای محیطی تعطیل نیست، بلکه به‌صورت مجازی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در مورد آموزش بهداشت همگانی در واحدهای محیطی ارائه خدمت گفت: با شیوع بیماری کرونا و لغو جلسات آموزش گروهی در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه¬های سلامت و خانه¬های بهداشت، آموزش به مردم متوقف نشده و با توجه به گرایش جامعه به فضای مجازی، معاونت بهداشت هم بیشترین نیرو و توان خود را در امر آموزش، صرف اطلاع‌رسانی و آموزش از طریق کانال‌ها و صفحات مجازی کرده است.
امینی ضمن اشاره به نقش دانشگاه¬های علوم پزشکی و واحدهای تحت پوشش آن در سلامت جامعه افزود: به دلیل گسترش وسیع مطالب غیرعلمی و نامعتبر در فضای مجازی، مردم بیش‌ازپیش نیازمند منابعی هستند که اطلاعات صحیح را در اختیارشان قرار دهد. لذا گروه آموزش و ارتقای سلامت با همکاری دیگر گروه¬های فنی معاونت بهداشت، مطالب علمی و معتبر بهداشتی را بر اساس آخرین دستور عمل‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مطالب مورد تایید سایر معاونت¬ها و دانشکده¬های دانشگاه تهیه‌کرده و برای آموزش همگانی در اختیار مردم قرار می¬دهد که البته با شیوع بیماری کرونا و لغو جلسات آموزش گروهی، فعالیت¬های آموزشی خود را به‌ویژه در فضای مجازی افزایش داده و پاسخگویی به سوالات مردم در زمینه کرونا را نیز به فعالیت¬های خود افزوده است.
وی خاطرنشان کرد: کانال¬ها و صفحات مجازی مورد تایید گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، با عنوان «سفیران سلامت تهران»، در راستای رسالت این گروه، به‌منظور توانمندسازی مردم و تلاش برای ارتقای سلامت جامعه تهیه و راه‌اندازی شده¬اند و هم‌وطنان به‌ویژه شهروندان عزیز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران می¬توانند از طریق نشانی این صفحات که در ادامه به آن‌ها اشاره‌شده، به مطالب و محتواهای آموزشی معتبر و صحیح که مطابق با نیاز گروه¬های هدف مناسب‌سازی شده، دسترسی پیدا کنند.

کانال‌ها و صفحات گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در فضای مجازی
سفیران سلامت تهران