بازدید نمایندگان دفتر سازمان ملل از آزمایشگاه مرجع بهداشت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نمایندگان دفتر سازمان ملل در بازدید از آزمایشگاه مرجع بهداشت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران روند ارائه خدمت در حوزه‌های مرتبط با پروژه صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا و میزان تحقق اهداف پروژه‌های مذکور را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 15 آذر 1402 آزمایشگاه مرجع بهداشت، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط نمایندگان دفتر سازمان ملل مورد بازدید قرار گرفت. در این بازدید روند ارائه خدمت در حوزه‌های مرتبط با پروژه صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا و میزان تحقق اهداف پروژه‌های مذکور مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در این بازدید نعیم جودهاری، نیراج رجبشی، عزت‌الله علیزاده، دکتر علیرضا تجلیلی و هدیه خانقا‌پناه از دفتر سازمان ملل متحد به همراه دکتر هنگامه نامداری رئیس اداره ایدز، مهندس حامد صفری از اداره کنترل ایدز و مهندس مصطفی قلمی از آزمایشگاه مرجع بهداشت حضور داشتند.