بررسی شاخص‌های واحد امور دارویی معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه بررسی شاخص‌های واحد امور دارویی معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه بررسی شاخص‌های واحد امور دارویی روز دوشنبه 3 مهرماه 1402با حضور دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه و مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز جنوب تهران در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر مهرزاد ناصری دبیر شورای نظام سلامت و دکتر افسانه مصلح کارشناس مسئول امور دارویی معاونت بهداشت گزارشی از شاخص‌های درصد تدارک داروهای مربوط به برنامه PHC و مکمل در سال‌های 1400-1401و سه ماهه اول 1402 ارائه دادند. همچنین مهمترین چالش تامین مکمل‌ها برای گروه‌های هدف برنامه‌های ابلاغی وزارت و کمبودهایی که شبکه‌ها در این راستا با آن مواجه هستند مطرح شد و سپس راهکارهای ارتقای شاخص و موانع موجود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.