برگزاری آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان مسئول فنی شرکت‌های خدماتی مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و مراکز خانگی در معاونت بهداشت

گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان مسئول فنی شرکت‌های خدماتی مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و مراکز خانگی را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان "مسئول فنی شرکت‌های خدماتی مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و مراکز خانگی" ، روز یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳ بصورت حضوری توسط گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
لازم به ذکر است شرکت‌های مذکور موظفند مسئول فنی با صلاحیت برای نظارت بر عملیات مبارزه با حشرات وجانوران موذی در اماکن عمومی و مراکز خانگی به کار گیرند. مسئولین فنی شرکت‌های فوق با کسب حد نصاب نمره قبولی در این آزمون حائز صلاحیت شناخته شده و  گواهی مربوطه صادر می شود. این گواهی به صورت دوره‌ای و هر دو سال یکبار تمدید خواهد شد.