برگزاری اولین جلسه گزارش و تحلیل شاخص‌های مرتبط با گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس با حضور معاون بهداشت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در آستانه بازگشایی مدارس اولین جلسه گزارش و تحلیل شاخص‌های مرتبط با برنامه عملیاتی ابلاغی وزارت متبوع در گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس روز دوشنبه 20 شهریور 1402 با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، معاونین اجرایی و فنی، مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مدیران و کارشناسان شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن مدافعان سلامت این معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر مهرزاد ناصری دبیر شورای نظام سلامت و زهرا آقامیری مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت گزارشی از شاخص‌های ساختار و عملکرد گروه مذکور در سال‌های تحصیلی ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ارائه دادند.
سپس راهکارهایی ارتقای شاخص‌ها و موانع موجود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. لازم به ذکر است در سال تحصیلی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تمامی دانش آموزان مطابق با آخرین بسته‌های ابلاغی وزارت متبوع و در بازه زمان مشخص ارزیابی مقدماتی و معاینات پایه تحصیلی مربوطه را دریافت خواهند کرد.