برگزاری جلسه آموزش دیابت ویژه مراقبین و کارشناسان ستاد شبکه به مناسبت هفته ملی دیابت در معاونت بهداشت

گروه مبارزه با بیماری‌های غیر‌واگیر معاونت بهداشت به مناسبت هفته ملی دیابت، جلسه آموزش دیابت ویژه مراقبین و کارشناسان ستاد شبکه مرکز را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه مبارزه با بیماری‌های غیر‌واگیر معاونت بهداشت به مناسبت هفته ملی دیابت، جلسه آموزش دیابت ویژه مراقبین و کارشناسان ستاد شبکه، مرکز برگزار کرد.
این جلسه با همکاری بخش آموزش شرکت نوونوردیسک و با حضور 50 مراقب سلامت، با محوریت دیابت و همچنین اطلاع رسانی در خصوص اجرای پویش ملی سلامت فاز اول غربالگری دیابت و فشار خون روز دوشنبه  29 آبان 1402 در سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل شد.
در این جلسه معصومه قشقائی کارشناس برنامه دیابت، برنامه پویش ملی سلامت را به حاضرین معرفی کرد و خلاصه‌ای از روند اجرای آن را آموزش داد.
 دکتر آزیتا کریمی مدیر گروه بیماری‌های غیر واگیر نیز در پایان جلسه، ضمن تشکر از حضور مراقبین، تاکید کرد این پویش با همت مراقبین سلامت، ماما و بهورزان، و جلب مشارکت سازمان ها و ادارات و اطلاع رسانی مطلوب به عموم جامعه قابل اجراست و هدف اصلی اجرای آن در نهایت آموزش به مراجعین و افزایش سطح آگاهی جامعه است.