برگزاری جلسه بررسی آخرین دستورالعمل های ابلاغی مشاوره فرزند آوری و نحوه استخراج شاخص های مرتبط در معاونت بهداشت

سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده عنوان کرد: خانواده اولین سلول جامعه و نخستین و مهمترین نهاد اجتماعی است و حفظ و ارتقاء سلامت باروری زوجین در مسیر تقویت و تحکیم خانواده و تداوم چرخه باروری زیر بنای اساسی پیشرفت اقتصادی اجتماعی هر کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه بررسی آخرین دستورالعمل‌های ابلاغی مشاوره فرزند‌آوری و نحوه استخراج شاخص‌های مرتبط روز چهارشنبه 27 دی 1402 با حضور کارشناسان برنامه جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نرجس توکلی کیا، سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده ضمن خیر مقدم به اهمیت نقش آموزش و توانمندسازی کارکنان ارائه دهنده خدمت با اصول مشاوره فرزند‌آوری اشاره داشت و تاکید داشت: خانواده اولین سلول جامعه و نخستین و مهمترین نهاد اجتماعی است و حفظ و ارتقاء سلامت باروری زوجین در مسیر تقویت و تحکیم خانواده و تداوم چرخه باروری زیر بنای اساسی پیشرفت اقتصادی اجتماعی هر کشور است.
وی در ادامه به چالش‌های موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: عدم تمایل به فرزندآوری، تک فرزندی، قانع بودن به دو فرزندی، و تاخیر طولانی در تولد فرزند اول و همچنین فواصل طولانی بین تولد فرزندان، کشور را با بحران کاهش باروری، کاهش نیروی مولد و جوان در آینده و همچنین پیشروی به سمت افزایش جمعیت سالمندی مواجهه خواهد کرد.
در ادامه زهره سادات میرسعیدی، کارشناس جوانی جمعیت معاونت بهداشت به ارائه آخرین دستورالعمل‌های ابلاغی در خصوص مشاوره فرزند‌آوری در سامانه سیب پرداخت.
سپس بهناز یعقوبی، کارشناس جوانی جمعیت معاونت بهداشت نیز در مورد بسته آموزشی مشاوره فرزند‌آوری و نحوه محاسبه شاخص‌های سامانه سیب توضیحاتی ارائه داد و گفت: هدف از این آموزش‎ها توانمند‎سازی ارائه دهندگان خدمت در مشاوره فرزند آوری بوده و امید است بتوانیم با تحقق این امر به نتایج مطلوب برسیم.
در پایان با بررسی نظرات و پیشنهادات تمامی کارشناسان برنامه مطالب جمع بندی شد.