برگزاری جلسه شورای هماهنگی روسای خانه‌های مشارکت مردم در سلامت

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه هماهنگی و تبادل نظر بزرگداشت مناسبت‌های بهداشتی خرداد را برگزار کرد.

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه هماهنگی و تبادل نظر ماهانه روسای خانه های مشارکت مردم در سلامت را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت بزرگداشت مناسبت‌های بهداشتی خرداد ماه، نشستی با حضور معاون بهداشت، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، کارشناسان ساغ، اعضاء خانه‌های مشارکت مردم در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، رئیس گروه سلامت خانواده، کارشناسان گروه سلامت خانواده و رابط ساغ شبکه بهداشت ری روز شنبه 5 خرداد 1403 در سالن مدافعان سلامت تشکیل شد.
در این جلسه بر اجرای برنامه‌های مرتبط با هفته ملی دخانیات بر اساس نامگذاری روزهای این هفته و فعالیت سازمان‌ها و اجرای برنامه‌های آموزشی مرتبط با سلامت تاکید شد.
در ادامه هر یک از اعضای خانه‌های مشارکت به ارائه گزارش در خصوص اقدامات انجام گرفته در هفته جمعیت پرداختند.
در پایان مقرر شد پوستر‌ها و بروشورهای طراحی شده با هدف اطلاع رسانی هفته ملی دخانیات در اختیار روسای خانه‌های مشارکت مردم در سلامت قرار گیرد.