برگزاری جلسه کارشناسان ستادی بیماری‌های غیر واگیر در معاونت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

جلسه غیرحضوری کارشناسان ستادی بیماری‌های غیر واگیر با محوریت بررسی شاخص‌های کلیدی برنامه‌های غیر واگیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه ۲۱ شهریور 1400 جلسه غیرحضوری کارشناسان ستادی بیماری‌های غیر واگیر با حضور دکتر آزیتا کریمی سرپرست غیر واگیر و کارشناسان مسئول برنامه‌های غیر واگیر ستاد معاونت و ستاد شبکه مرکز بهداشت تحت پوشش، با محوریت بررسی شاخص‌های کلیدی برنامه‌های غیر واگیر در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر تحلیل و مقایسه شاخص‌ها در مدت مشابه سال جاری و سال گذشته و بررسی اجمالی وضعیت برنامه‌های غیر واگیر، به حفظ و ارتقای شاخص‌های کلیدی در شرایط همه‌گیری کرونا و برنامه واکسیناسیون کووید ۱۹ تاکید شد.
 همچنین انتظارات گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر از کارشناسان ستادی در هر برنامه توسط کارشناس مربوطه مطرح شد.