برگزاری جلسه کارگروه تولید رسانه در زمان اضطرار و بحران در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی تیم تولید محتوا و رسانه گروه آموزش و ارتقای سلامت در دوران ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، اطلاعرسانی بهموقع و دقیق را از ارکان اصلی مدیریت بحران دانست و بر ضرورت تهیه و ساماندهی مجموعهای کامل از محتوای آموزشی در حوزههای سلامت روان، حوادث و بلایا، مراقبت از کودک، مادر باردار، سالمند و بهداشت عمومی، متناسب با شرایط بحرانی و جنگی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ کارگروه تخصصی «تولید رسانه و اطلاعرسانی آموزشی در زمان اضطرار و بحران» دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست، دکتر علیرضا اولیاییمنش، معاون بهداشت دانشگاه، ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی تیم تولید محتوا و رسانه گروه آموزش و ارتقای سلامت در دوران ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، اطلاعرسانی بهموقع و دقیق را از ارکان اصلی مدیریت بحران دانست و بر ضرورت تهیه و ساماندهی مجموعهای کامل از محتوای آموزشی در حوزههای سلامت روان، حوادث و بلایا، مراقبت از کودک، مادر باردار، سالمند و بهداشت عمومی، متناسب با شرایط بحرانی و جنگی تأکید کرد.
در ادامه، دکتر نجمهالملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت، گزارشی از اقدامات انجامشده طی جنگ ۱۲ روزه ارائه داد. وی به تولید و انتشار پیامهای آموزشی و اطلاعرسانی در کانالهای سفیران سلامت تهران در پیامرسانهای داخلی (ایتا، بله، سروش و...) و گروههای مرتبط با مراکز سلامت، سامانه شهاب و نیز پایش محتوای منتشرشده در کانالها و گروههای مردمی و سازمانی اشاره کرد و به بررسی شایعات و نحوه مواجهه با آنها پرداخت.
در ادامه نشست زهرا مرتضوی، سرپرست گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، از تشکیل کارگروه تخصصی سلامت روان در وزارت بهداشت خبر داد و گزارشی از تولید، تأیید و انتشار محتواهای آموزشی مرتبط ارائه کرد. همچنین دکتر جمشید معتمد مدیر گروه مدیریت شبکه و مهندس محمد براتچی کارشناس حوادث و بلایا با اشاره به وجود دستورعملهای آمادگی در برابر بلایا، بر ضرورت بهروزرسانی محتواهای آموزشی متناسب با شرایط جنگی تأکید کردند.
ارسال نظر