برگزاری دومین جلسه کمیته فنی شبکه مشارکت یکپارچه مردم (شمیم) در معاونت بهداشت

کمیتۀ فنی شبکه مشارکت یکپارچۀ مردم در سلامت و تدوین برنامه عملیاتی طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دومین جلسه کمیتۀ فنی شبکه مشارکت یکپارچۀ مردم در سلامت (شمیم) روز شنبه 31 خرداد 99 در معاونت بهداشت تشکیل شد.
در این جلسه که دکتر عباس وثوق مقدم، عضو هیئت‌علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مشاور معاون بهداشت دانشگاه، دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، لیلا احمدی و زهرا نیکوسرشت کارشناسان این گروه حضور داشتند با توجه به افتتاح برنامه کشوری «هر خانه، یک پایگاه سلامت»، راهکارهای جلب مشارکت مردم و چگونگی استفاده از ظرفیت‌های موجود جامعه برای مشارکت در امر سلامت موردبحث و بررسی قرار گرفت.
تعیین معیارهای انتخاب اعضای کمیته فنی شمیم، تدوین برنامه عملیاتی طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» و چگونگی آغاز برنامه در مراکز خدمات جامع سلامت پایلوت ازجمله مواردی بود که در این جلسه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.