برگزاری دومین جلسه گزارش و تحلیل شاخص‌های زیرساختی و عملکردی در معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت دانشگاه در دومین جلسه گزارش و تحلیل شاخص‌های زیرساختی؛ عملکرد واحد حوادث، بلایا و پدافند غیرعامل ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دومین جلسه از سلسله جلسات گزارش و تحلیل شاخص‌های زیرساختی و عملکردی مرتبط با برنامه عملیاتی ابلاغی از وزارت متبوع روز دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ در خصوص عملکرد واحد حوادث، بلایا و پدافند غیرعامل در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.
در این جلسه، دکتر مهرزاد ناصری مشاور معاون بهداشت در حوزه نظارت و ارزشیابی و پروین جانانی کارشناس مسئول حوادث، بلایا و پدافند غیر عامل، گزارشی جامع از شاخص‌های ساختاری و عملکردی واحد مذکور در سال‌های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ارائه دادند.
این شاخص‌ها علاوه براینکه نمایانگر تلاش و تحلیل دقیق تیم متخصص این حوزه در پیشبرد اهداف سلامت در بلایا و فوریت‌ها است، در تشخیص نقاط ضعف و نیازمند بهبود برنامه‌های جاری و اجرای برنامه‌های ارتقایی کمک خواهد کرد.