• تاریخ انتشار : 1400/07/04 - 15:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 303
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین کمیته واکسیناسیون خانم‌های باردار و زایمان کرده در معاونت بهداشت

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده در دومین کمیته واکسیناسیون خانم‌های باردار و زایمان کرده اظهار داشت که در حال حاضر برای سهولت دسترسی، واکسیناسیون خانم‌های باردار در همه مراکز تعیین‌شده انجام می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دومین کمیته علمی اجرایی واکسیناسیون خانم‌های باردار و زایمان کرده روز یکشنبه 4 مهر با حضور اساتید عفونی، زنان و کارشناسان و مدیران حوزه معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر نرجس توکلی‌کیا مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت، دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر فهیمه قطبی زاده فوق تخصص پریناتولوژی بیمارستان امام خمینی و دکتر سید علی دهقان منشادی متخصص بیماری‌های عفونی و فلوشیپ ایدز بیمارستان امام خمینی و کارشناسان سلامت مادران معاونت‌های بهداشت و درمان تشکیل شد در زمینه چالش‌های اجرای برنامه و همچنین راهکارهای آن بحث و گفتگو شد و همچنین اساتید در خصوص تعدادی از بیمارها و مواردی که در دستورالعمل وزارتی اشاره نشده بود، اظهارنظر کردند.
دکتر توکلی‌کیا اظهار داشت که در حال حاضر برای سهولت دسترسی، واکسیناسیون خانم‌های باردار در کلیه مراکز تعیین‌شده برای انجام واکسیناسیون عمومی انجام می‌شود.
دکتر گنجعلی خان نیز به انجام واکسیناسیون خانم‌های باردار در بیمارستان‌های تحت پوشش اشاره کرد و خبر از فراهم بودن شرایط برای انجام واکسیناسیون خانم‌های مراجعه‌کننده به درمانگاه‌های پپریناتال داد.
کم بودن آگاهی برخی مادران باردار از بی‌خطر بودن واکسن سینوفارم برای سلامت مادر و جنین، اخباری که در خصوص توزیع انواع واکسن در جامعه منتشرشده و همچنین عدم توصیه برخی متخصصین به باردارها در خصوص بی‌خطر بودن تزریق واکسن و لزوم آن و نگرش اشتباه برخی خانواده‌ها نسبت به واکسیناسیون در دوران بارداری، به‌عنوان علل عدم استقبال از تزریق واکسن عنوان شد که در این زمینه نقش آموزش و اطلاع‌رسانی ترویج واکسیناسیون باردارها در سطح جامعه و همچنین جلب حمایت و همراهی متخصصین زنان با کمک اساتید و انجمن و برگزاری جلسات آموزشی و اطلاع‌رسانی از طریق برگزاری جلسات مجازی، مورد تاکید قرار گرفت.
دکتر دهقان کمال‌گرایی را در بحران یک دشمن جدی دانسته و تاکید کرد با توجه به اینکه بیماری کووید درمان قطعی ندارد، رعایت شیوه‌نامه‌ها و تقویت پیشگیری با انجام واکسیناسیون، در کاهش مرگ‌ومیر خانم‌های باردار و ابتلای شدید به بیماری، بسیار حایز اهمیت است و باید هرچه سریع‌تر واکسیناسیون کامل انجام شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 197369
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه